}

Cases overview

Stepless delivers accessibility to the New Carlsberg Foundation

The New Carlsberg Foundation is housed in the old brewery yard on Brolæggerstræde, where both J. C. Jacobsen and his son Carl were born, and which was home to the original Carlsberg brewery.

In autumn 2016, Stepless was approached by ELGAARD Architecture, which had been contracted to renovate and modernise the New Carlsberg Foundation’s headquarters, located on Brolæggerstræde in Copenhagen.

The architecture firm asked Stepless to design an elegant and discreet solution consisting of a lifting platform that would fit with the historic building and the surrounding courtyard. In addition to providing accessibility for visitors with reduced mobility, the purpose of the solution was primarily to facilitate the process of moving sculptures from street level and into the building.

Contact us for more information

We use cookies on our website to improve usability.

Read more about cookies